mheader2

M. Haarvorming wordt partner van prestigieuze Mod’s HairModsHair

 

De Haagse kapsalon m.haarvorming is sinds 2012 partner geworden van het toonaangevende Franse kappersinstituut Mod’s Hair. Daarmee is m.haarvorming de eerste Mod’s Hair salon in Nederland. Al sinds de jaren ’80 werkt m.haarvorming samen met Mod’s Hair om inspiratie op te doen en trainingen te volgen. Marcel Hoogduyn van m.haarvorming: ‘Het partnerschap met Mod’s Hair is een bezegeling van deze samenwerking waar vooral onze klanten de vruchten van plukken.’

Het exclusieve Mod’s Hair werd in 1968 opgericht door de Franse broers Frédéric en Guillaume Bérard en groeide uit tot het meest invloedrijke kappersbedrijf ter wereld met meer dan 400 vestigingen wereldwijd. Ultieme modestad Parijs is de thuisbasis van Mod’s Hair dat verantwoordelijk is voor de styling van modegrootheden als Chanel, Dior, Gaultier en vele anderen. Daarnaast kent Mod’s Hair een behoorlijke staat van dienst voor lifestyle bladen als Elle, Vogue, Marie Claire etc.

Inmiddels heeft Mod’s Hair 175 salons in Japan en zijn er in Rusland, Duitsland, België en Zwitserland vestigingen te vinden. In Frankrijk bestaan meer dan 200 salons. Met het partnerschap tussen m.haarvorming en Mod’s Hair mag nu ook Nederland zich tot dit vooraanstaande gezelschap rekenen.

Kapsalon m.haarvorming is een begrip in Den Haag en omstreken. Al decennialang volgen hun topstylisten de trainingen van Mod’s Hair die tweejaarlijks worden gegeven bij het verschijnen van de nieuwe collecties. Daarvoor maken ze gebruik van de academies in Düsseldorf en Parijs. Door het werken met getalenteerde, enthousiaste vakmensen en het gebruik van kwaliteitsproducten als NATULIQUE, kan m.haarvorming zich op internationaal niveau meten met de beste kappers.